FCSB

Chiriches pleaca miercuri la Tottenham, englezii au micsorat oferta

Vlad Chiriches va fi de miercuri jucatorul lui Tottenham. Negocierile dintre Steaua si englezi pentru suma de transfer au continuat si duminica.

Tottenham va achita in aceasta vara intreaga suma pentru Chiriches, acest lucru a fost dorit si obtinut in negocieri de Steaua. Insa, englezii au micsorat din aceasta cauza suma care va fi achitata, de la 9,5 milioane de euro la 8,5 milioane. Chiar si asa, Chiriches va deveni cel mai scump transfer din Liga 1.

Tottenham ar fi platit 9,5 milioane, insa banii ar fi intrat in trei sau patru transe in conturile Stelei, ceea ce nu ii avantaja pe romani.

Chiriches va pleca la Tottenha dupa meciul Stelei din Polonia cu Legia, din returul barajului pentru grupele Champions League. Anuntul plecarii lui Chiriches a fost facut sambata seara de Laurentiu Reghecampf, dupa meciul Stelei din Liga 1 cu Mediasul.

"Starea lui Chiriches este buna Cluburile s-au inteles pentru transferul lui. Ma bucur foarte mult pentru el. Sper ca el sa ne ajute marti seara, daca va fi sanatos. Clubul a luat multi bani pe el si sunt sigur ca va ajunge la o echipa si mai mare. Nu pot sa spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare", a spus Reghecampf.



Chiriches pleaca miercuri la Tottenham, englezii au micsorat oferta