FCSB

Ce se întâmplă cu Charalambous după ratarea titlului cu FCSB

Gigi Becali a anunțat cine va antrena FCSB sezonul următor după un nou titlu ratat în Liga 1.

Adus în primăvara acestui an mai mult că FCSB avea nevoie de un antrenor cu licență PRO, tehnicianul Elias Charalambous a acceptat propunerea lui Gigi Becali de prelungire a contractului după ratarea titlului.

Gigi Becali a spus că antrenorul echipei FCSB a primit până acum un salariu de 10.000 de euro, însă noua propunere vizează reducerea salariului la jumătate.

Charalambous va avea în noul contract un bonus de performanță pentru calificarea în grupele Conference League.

”Am semnat cu Charalambous azi prelungirea pe încă un an. I-am făcut salariul la jumate. Eu micșorez totul. Erau cheltuieli nefondate și le-am restrâns”, a transmis Gigi Becali într-o intervenție la Fanatik.

În vârstă de 42 de ani, Elias Charalambous a debutat la FCSB în 3 aprilie cu ocazia meciului de la Sf.Gheorghe contra lui Sepsi, în etapa a 2-a din Playoff.

Cipriotul a adunat cinci victorii și un egal în cele opt meciuri de până acum. Două meciuri a pierdut FCSB cu Charalambous pe bancă, 0-1 cu Rapid în Giulești și 2-3 cu Farul la Ovidiu, meci care a tranșat lupta pentru titlu în favoarea echipei lui Gheorghe Hagi.

Charalambous are șansa revanșei contra Rapidului la finalul acestei săptămâni, când FCSB închide sezonul pe Arena Națională contra giuleștenilor, sâmbătă, de la ora 20:30.



Ce se întâmplă cu Charalambous după ratarea titlului cu FCSB