FCSB

Ce s-a schimbat la Steaua fata de primul mandat al lui Reghecampf

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua in al doilea mandat al lui Laurentiu Reghecampf nu mai reuseste sa impresioneze cum o facea in anii trecuti, iar tehnicianul ros-albastrilor are propria explicatie pentru aceasta schimbare.

“Nu facem nici macar 50% din ceea ce faceam in primul mandat. S-a schimbat o generatie, s-a vandut o echipa intreaga. Aproape toti jucatorii din primul mandat au ajuns la echipe mari si e un lucru cu care ma mandresc. Incercam sa construim acum o noua familie”, a spus Reghecampf intr-o conferinta de presa.

“Am venit in al doilea mandat cand Steaua se lupta pentru playoff. Am schimbat foarte multi jucatori din iarna pana in vara si din vara iar a trebuit sa renuntam si au fost adusi alti jucatori. Nu am avut timp, in vara au fost multe probleme cu sigla si noi a trebuit sa aducem din nou echipa in Europa pentru ca aveam nevoie de bani. Toti banii castigati din Europa League patronul i-a investit in jucatori. ”, a mai spus tehnicianul stelist.

Diferenta majora fata de primul mandat

“Ca echipa am slabit foarte mult pentru ca au venit jucatori cu alta mentalitate si avem nevoie de timp. In primul mandat a fost mult mai usor pentru ca am luat totul de la zero”, crede Reghecampf.

Intre 2012 si 2014 Reghecampf doua campionate si Supercupa Romaniei, reusind calificarea in grupele Ligii Campionilor si prezenta in optimile Europa League, cu eliminarea celor de la Ajax si victorie pe teren propriu impotriva lui Chelsea.

Reghecampf a castigat Cupa Ligii in al doilea mandat, ratand titlul in Liga 1 in fata celor de la Astra. Chiar si asa, Steaua s-a calificat in grupele Europa League, fiind la un gol distanta de prezenta in primavara europeana intr-o grupa care la inceput parea mai mult decat accesibila.



Ce s-a schimbat la Steaua fata de primul mandat al lui Reghecampf