FCSB

Ce crede Reghecampf despre pariuri si doping

Laurentiu Reghecampf a vorbit marti seara fara perdea despre pariuri si dopaj, doua dintre pacatele fotbalului modern, in contextul discutiilor aparute dupa infrangerea cu Vaslui si virusul care a lovit jumatate din echipa Steaua.

“Am pierdut un meci important si puteam lua o optiune serioasa pentru titlu. Ma deranjeaza ca la un asemenea club nu ai cum sa faci asemenea lucruri, iar eu nu accept asemenea meciuri. Nici in Divizia B cand am fost antrenat n-am acceptat. Le-am spus jucatorilor sa nu-i mai vad cu hartiute de la pariuri. Eu nu joc la pariuri si nici macar la Loto, si consider ca nu este sanatos pentru fotbal”, a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

“Referitor la doping mi se pare ca discutiile sunt duse intr-o directie eronata. Nu suntem singurii care oferim vitamine jucatorii. Toate echipele cauta sa recupereze jucatorii cat mai repede. Sunt lucruri normale si nu sunt deloc in afara regulamentului. Am avut parte de aceste controale mai tot timpul. In Champions League se fac tot timpul controale. In campionat se fac, chiar si dupa meciul de Cupa Romaniei cu Dinamo. Am avut controale si la stadion in timpul antrenamentului. Probabil am avut controale pentru ca oamenii se intreaba de ce jucatorii Stelei alearga asa bine. Ar trebui sa se intrebe mai bine ce fac jucatorii de alearga asa bine”, a detaliat Reghecampf.



Ce crede Reghecampf despre pariuri si doping