Steaua

Cantonamente de lux pentru stelisti

Sursă foto: facebook.com/xbionicsphere

Steaua strange randurile, vineri, pentru a incepe pregatirea noului sezon sub comanda lui Nicolae Dica, omul adus in locul lui Laurentiu Reghecampf.

Ros-albastrii vor efectua vizita medicala, incepand cu ora 8:00, la Institutul National de Medicina Sportiva, urmand ca, spre seara, sa plece spre Slovacia, acolo unde vor efectua primul turneu de pregatire, se precizeaza pe pagina de Facebook a clubului.

Cantonamentul din Slovacia va avea loc intre 9 si 22 iunie, iar stelistii vor fi cazati intr-o baza de cinci stele din localitatea Samorin. X-bionic sphere este un complex sportiv multifunctional, intins pe o suprafata de 100 hectare si care cuprinde un hotel de 5 stele, un teren la standarde FIFA cu tribune care pot gazdui 5.000 de spectatori, precum si facilitati pentru multiple discipline olimpice. De altfel, acesta este centrul national de pregatire pentru echipa olimpica a Slovaciei.

Cel de-al doilea turneu de pregatire al ros-albastrilor se va desfasura intre 25 iunie si 8 iulie in Olanda, la Apeldoorn, acolo unde FC Steaua Bucuresti s-a pregatit si anul trecut. Echipa va fi cazata la Bilderberg Hotel De Keizerskroon, iar antrenamentele se vor desfasura in baza Voetbalvereniging WWNA, din Wenum Wiesel.Cantonamente de lux pentru stelisti