FCSB

Buget record pentru CSA Steaua in Liga a 4-a. Discutiile cu Gigi Becali oprite

Miercuri, intr-o conferinta de presa in care a fost anuntat oficial Marius Lacatus in postul de antrenor coordonator la sectia de fotbal al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a fost anuntat si bugetul noii echipe de fotbal. Cum s-a produs ruptura echipei de fotbal de club.

Cu cine veti tine dintre FC Steaua si CSA Steaua? Expiră 12.12.2020, 16:16
FC Steaua 232 voturi
CSA Steaua 235 voturi
Nu stiu. Steaua e numai una. 78 voturi

Noul comandant al CSA Steaua, colonelul Cristian Petrea, a anuntat ca palmaresul echipei de fotbal se afla la CSA pana in 2003, desi echipa de fotbal a fost preluata din 1999 de Gigi Becali, si ca bugetul va fi unul de 300.000 de euro.

"Vrem sa promovam pe merit sportiv fara sa ardem etapele si vrem sa sincronizam proiectul echipei de fotbal cu terminarea lucrarilor de modernizare a stadionului. Vrem ca suporterii sa vada in noi un partener corect, loial si transparent", a spus colonelul Cristian Petrea.

"Toate procesele pe care le avem pe rol vor continua pana la o decizie definitiva a instantei. Bugetul va fi asigurat din veniturile proprii ale CSA, venituri din sponsorizari, din valorificarea infrastructurii sportive, din transferuri, din biletele vandute", a mai declarat comandantul CSA Steaua.

Intrebat despre discutiile cu Gigi Becali pentru ajungerea la un numitor comun, comandantul stelist a spus ca momentan nu se mai pune problema despre o eventuala impacare intre cele doua parti.

La randul sau, Marius Lacatus a vorbit despre salariul pe care il va primi la noua sectie de fotbal de la CSA Steaua, echipa care isi va incepe activitatea din Liga 4 in sezonul 2017/18.

"Salariul e foarte tentant. Niciodata n-am pus pe primul plan partea finala si n-am propus eu un salariu. Am acceptat ceea ce mi s-a propus, la fel si acum", a declarat Lacatus in conferinta de presa.



Buget record pentru CSA Steaua in Liga a 4-a. Discutiile cu Gigi Becali oprite