FCSB

Becali a renuntat la Budescu: "N-are caracter"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali a anuntat initial, luni, ca discutiile cu mijlocasul Constantin Budescu s-au incheiat si ca acesta se va prezenta in cantonamentul echipei din Antalya. Ulterior, la doar cateva ore distanta, lucrurile au luat o intorsatura la 180 de grade si patronul Stelei a anuntat ca renunta la jucator si l-a acuzat pe acesta ca n-are caracter.

“Am incheiat cu Budescu. El trebuie doar sa mearga in Turcia. Nu am semnat contractul inca”, a declarat Becali la Digi Sport luni dimineata.

Budescu se afla in Cipru alaturi de fostii sai colegi de la Astra Giurgiu si se pare ca in cele din urma ar acceptat oferta lui Becali: 200.000 de euro la semnatura si un salariu lunar de 20.000 de euro.

Mai mult decat atat, jucatorul ar fi beneficiat si de prime speciale in eventualitatea calificarii Stelei in grupele Ligii Campionilor sau Europa League.

Becali a povestit mai apoi, luni seara, ca Budescu si-a schimbat opinia si n-a mai fost de acord cu propunerile de mai sus.

"N-am patit asa ceva in viata mea. L-am chemat pe Vali Argaseala vineri noaptea si a lucrat la contract pana la patru dimineata. A vrut o prima de calificare, i-am dat-o si pe aia. Avea avion la cinci dimineata si trebuia sa plece, dar s-a sucit ca trebuie sa discute cu familia. De fapt el avea nevoie de contract sa-l arate la Astra. La revedere acum, nu poti sa faci fotbal cu asemenea caractere. Nu ma mai intereseaza", a spus Becali la acelasi post de televiziune.

Becali a mai dezvaluit ca transferul lui Budescu l-ar fi costat cu salarii si prime adunate undeva la 3.2 milioane de euro.

Budescu a fost dorit in aceasta iarna de Karabukspor, unde nu a mers din cauza climatului social ostil din Turcia, si de Steaua Rosie Belgrad, echipa care in cele din urma a renuntat la aducerea sa din motive financiare.



Becali a renuntat la Budescu: "N-are caracter"