Steaua

Steaua castiga cu 7-0 primul meci cu Dica pe banca. Dubla pentru Budescu

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Debut fulminant pentru Steaua in seria amicalelor din aceasta vara contra unei selectionate a jucatorilor fara contract din Olanda.

Constantin Budescu si Harlem Gnohere au marcat cate o dubla in prima repriza a amicalul sustinut de Steaua joi seara in cantonamentul din Olanda.

Gnohere a deschis scorul cu capul in minutul 7, dupa care francezul a majorat avantajul cu ajutorul barei din pasa lui Man.

Budescu a marcat pentru 3-0 din pasa lui Tanase si a reusit dubla cu trei minute inaintea pauzei cu exterior spectaculos din afara careului.

Antrenorul Nicolae Dica a inceput meciul in formula: Stancioiu - Enache, Larie, Balasa, Momcilovic - Achim, Ov.Popescu - Man, Budescu, Tanase - Gnohere.

In partea secunda Dica i-a trimis in teren pe urmatorii: Nita - Pleasca, Tudorie, Filip, Morais - Pintilii, Teixeira - Jakolis, Mihalcea, De Amorim - D.Benzar.

Steaua a continuat galopul de sanatate si a marcat alte trei goluri prin Jakolis, Benzar si Mihalcea, astfel ca in partea secunda tabala arata 7-0. Acesta a fost de altfel si scorul final al meciului.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 26 29 59
2 FCSB 26 34 55
3 Craiova 26 15 51
4 Viitorul 26 13 44
5 Astra 26 11 44
6 Poli Iasi 26 3 39
Steaua castiga cu 7-0 primul meci cu Dica pe banca. Dubla pentru Budescu