FCSB

Breeveld vine la Steaua, acord de principiu Hamza

Transferul lui Nicandro Breeveld este facut la Steaua, conform informatiilor oficiale, iar discutiile cu Younes Hamza continua luni.

Valeriu Argaseala a plecat din week-end in Bulgaria pentru a discuta cu clubul Botev Plovdiv, liderul din Bulgaria, pentru transferul lui Younes Hamza. Oficialul Stelei a declarat duminca seara ca inca va continua discutiile, iar luni este posibil ca ambele parti sa ajunga la o intelegere.

"Exista un acord de principiu, sper sa incheiem totul luni cu Hamza si Plovdiv", a declarat Argaseala.

Legat de Breeveld, negocierile au luat o turnura abrupta. Desi in urma cu cateva zile Argaseala spunea ca Pandurii se tine tare si nu cedeaza nici un pic la negocieri, duminica lucrurile s-au schimbat. "Am finalizat discutiile cu Breeveled si Pandurii. Jucatorul vine la Steaua si luni vom semna", a declarat duminica seara Argaseala.

Cei doi jucatori fac parte din planul Stelei pentru grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa. Ei nu vor juca in play-off.

Nicandro Breeveld este un olandez cu origini sud-americane, din Surinam. Joaca pe postul mijlocassi are 27 de ani. Joaca in Romania din 2010, acolo unde a debutat la Jiul Petrosani.

Hamza Younes este atacant tunisian, are  28 de ani si a mai jucat in Romania la Petrolul.



Breeveld vine la Steaua, acord de principiu Hamza