FCSB

Breeveld, primul interviu la Steaua

Noul mijlocas defensiv al Stelei, Nicandro Breeveld, a efectuat, marti dimineata, primul antrenament alaturi de noii sai colegi si a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru siteul oficial al Stelei, despre transferul la Campioana Romaniei.

Bine ai venit la Steaua, Nicandro. Esti un jucator care si-a manifestat in mod evident dorinta de a ajunge aici. Cum te simti acum, dupa ce transferul s-a realizat?
Sunt foarte fericit si, mai ales, ma simt eliberat de presiunea acumulata in ultima perioada. Acum ma pot concentra 100% la jocul meu si imi pot exprima bucuria ca am semnat cu Steaua prin antrenamente si jocuri, daca voi fi folosit.
 
Care este planul tau. Ce asteptari ai?
Voi munci mult pentru a impresiona antrenorul si noii mei colegi, iar restul depinde de antrenor. Stiu ca este o competitie acerba pe postul meu si voi fi pregatit sa joc oricum. Daca joci la o echipa precum Steaua, te lupti pentru titlu, pentru Cupa si toate obiectivele posibile.
 
Crezi ca pasul facut acum este unul foarte important in cariera ta? Nu doar prin faptul ca vei evolua la Campioana Romaniei, ci si individual, ca nivel de joc...
Cu siguranta va fi asa. De asta am si facut acest pas. Sunt ambitios si vreau sa ajung cat mai departe ca nivel.
 
Ai mai jucat in cupele europene. Esti pregatit pentru lupta din play-off-ul UEFA Champions League? Cum crezi ca poti ajuta echipa in aceste meciuri?
Am mai jucat, atat cu Medias, cat si cu Pandurii si am capatat experienta cu fiecare joc. Pana la urma, meciurile din Europa reprezinta ceva superior si te ajuta sa te dezvolti. Sper sa fiu util, daca voi fi folosit in partidele cu Ludogorets.
 
Cum crezi ca vei fi primit de catre suporteri?
Vom vedea la primul meci in care voi fi folosit. Sper ca ma vor primi cu bratele deschise, fiindca eu am venit la Steaua cu inima deschisa si cu o dorinta uriasa de a face performanta.

steauafc.com



Breeveld, primul interviu la Steaua