FCSB

Boldrin sare in apararea lui Alibec: “Sa vina aici”

Cedat in Turcia la Kayserispor dupa ce nu a rupt gura targului in sezonul pe care l-a avut la dispozitie la FCSB, mijlocasul brazilian Fernando Boldrin se grabeste acum sa critice conducerea stelista.

“De Amorim mereu a fost printre cei mai buni atacanti din Romania. Dupa ce a ajuns la Steaua a avut probleme. Acum vad ca si Alibec are probleme acolo. Nu stiu daca e problema lor sau a conducerii tehnice ca nu stie sa-i foloseasca. Eu vreau sa vina aici (n.r. - in Turcia), unde avem un antrenor care stie sa lucreze cu jucatori de calitatea lor”, a spus Boldrin la Telekom Sport.

Boldrin nu s-a ferit sa-l critice si pe Gigi Becali.

“De ce patronul incepe sa critice si cand se castiga meciurile? Asta e folosofia lui. Va ramane la fel, daca el crede ca e bine asa”, mai spune Boldrin.

Denis Alibec a fost exclus pe termen nelimitat din lotul FCSB dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o in momentul schimbarii la meciul cu FC Voluntari.

Antrenorul Nicolae Dica l-a anuntat pe Gigi Becali ca nu mai doreste sa-l antreneze pe Alibec si patronul s-a supus vointei tehnicianului. Alibec a fost amendat cu 75.000 de euro.



Boldrin sare in apararea lui Alibec: “Sa vina aici”