FCSB

Bogdan Vintila prefateaza jocul cu Chindia: ”O echipa agresiva cu echipele mari”

Pentru FCSB urmeaza meciul cu Chindia Targoviste din etapa a 13-a, ultima a sezonului regular, iar antrenorul Bogdan Vintila se asteapta la un meci dificil contra dambovitenilor.

”Va fi primul joc dupa aceasta intrerupere de doua saptamani. Am incercat sa mai acumulam fizic si sunt multumit de cum s-au pregatit jucatorii mei la antrenament. Suntem pregatiti sa intalnim Chindia, o echipa foarte agresiva cu echipele mai mari. Ne va astepta un meci dificil, dar totul va depinde de felul cum ne vom prezenta noi.

”Eu spun ca suntem aproape de 90 la suta, pentru ca nu tot lotul este la acelasi nivel de pregatire. Pentru acest joc apti sunt 26 de jucatori. Nedelcu a revenit si se antreneaza cu echipa, Filip, Soiledis au revenit.

”Ma intereseaza jocul de maine, sa castigam si sa intram in playoff. Suntem FCSB si trebuie sa castigam fiecare meci in parte. Stiu ca am cei mai buni jucatori din tara, dar trebuie sa-i motivez de la joc la joc, in special cu echipele mici. La fiecare meci am emotii. Eu nu consider echipa mica nicio echipa din campionat", a declarat Vintila.



Bogdan Vintila prefateaza jocul cu Chindia: ”O echipa agresiva cu echipele mari”