FCSB

Bogdan Vintila: "Nu ma gandesc la demisie"

Sursă foto: FCSB Facebook

FCSB traverseaza o criza de rezultate si de forma de la reluarea campionatului, iar antrenorul Bogdan Vintila spune ca nu ia in calcul posibilitatea demisiei.

"Reusim sa aducem mingea in careul advers, dar nu inteleg de ce nu suteaza la poarta mai mult, vor sa intre cu mingea in poarta, nu-mi dau seama. Sunt suparat ca n-am reusit sa mai marcam macar un gol. Primesti gol pe final de meci si se alege praful de toata munca de pana atunci.

"Din punctul meu de vedere lucrurile acestea trebuie sa ne dea de gandit si sa le corectam individual si colectiv. Din pacate nu au fost reusite schimbarile de la pauza.

"Acum consider ca nu mai suntem favoriti la castigarea campionatului. Ajunsesem la un moment dat intr-o anumita pozitie, dar n-am reusit sa tinem ritmul si ne-am indepartat. Eu regret pentru jucatorii mei ca nu reusesc sa castige, pentru ca stiu ca pot, dar voi incerca sa-i deblochez.

"Nu am gand asa ceva. Sunt un luptator si vreau sa muncesc. Am venit intr-o situatie nu foarte buna si mi-am vazut de treaba. Trebuie sa muncim mai mult si sa fim mai umili, mai smeriti", a concluzionat Bogdan Vintila.

FCSB - Chindia s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa golurile lui Miron (14) pentru gazde, respectiv Dangubic (90+2) pentru oaspeti.



Bogdan Vintila: "Nu ma gandesc la demisie"