FCSB

Bogdan Vintila inaintea meciului cu Chindia: ”Trebuie sa castigam”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB are o singura victorie in 2020 si pana acum mai degraba a dezamagit de la reluarea campionatului.

Dupa 0-0 cu Academica Clinceni si 1-2 cu Dinamo, pentru ros-albastri urmeaza partida cu Chindia, una in care nu exista alt obiectiv decat victoria.

”Suntem constienti de momentul prin care trecem, un moment nu foarte reusit. Consider ca trebuie sa castigam maine pentru a se linisti toate apele, sa se aseze pe fagasul lor normal. Consider ca e un joc greu, pentru ca si in tur am castigat greu cu aceasta echipa bataioasa. Vom avea un meci dificil, dar totul depinde de noi. Daca am invatat ceva dupa acest inceput de an, trebuie sa aplicam maine cu atitudinea potrivita. Ne dorim sa castigam pentru suporteri, pentru ca suntem datori in fata lor si pentru cei care cred in noi”, a declarat Bogdan Vintila intr-o conferinta de presa.

”Jucatorii cred ca au realizat momentul pe langa care au trecut si sper ca acest dus rece sa ne trezeasca. Noi avem echipa buna si trebuie doar sa o demonstram”, a mai declarat antrenorul echipei FCSB.

Meciul FCSB - Chindia Targoviste din ultima etapa a sezonului regular in Liga 1 va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la 20:00.



Bogdan Vintila inaintea meciului cu Chindia: ”Trebuie sa castigam”