FCSB

Bogdan Vintila chemat la politie pentru antrenamentul sustinut de jucatori la baza FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Luni cei de la FCSB au pus pe contul de Facebook al clubului un material video in care jucatorii se antrenau in grupuri de cate trei pe terenurile bazei de la Berceni.

Politia a fost sesizata de un ziar in acest caz considerandu-se ca ordonantele militare in vigoare nu sunt respectate si antrenorul Bogdan Vintila, cel care a coordonat sedinta de pregatire, a fost chemat sa dea cu subsemnatul la sectie.

Patronul Gigi Becali a confirmat, marti seara, ca antrenorul de la FCSB a fost sa dea declaratii pe acest subiect.

"Bogdan Vintila a fost chemat la Politia Capitalei, dupa ce un ziar a facut reclamatie. Nu mai are nimeni nicio logica in tara asta, nu mai stii nimic. Daca respecti legea, nu trebuie sa-ti fie frica, insa eu am facut puscarie chiar daca am respectat legea", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Potrivit patronului echipei FCSB, organele de politie au constatat ca jucatorii au respectat normele de distantare sociala impuse.

"Militia a vazut tot antrenamentul, ca se respecta si ca e distantare sociala. Se respecta ordonanta, la revedere, n-am nicio treaba. Militianul era ingrijorat, a crezut ca am inceput pregatirea", a mai spus Becali.

"Noi n-am inceput pregatirea, noi facem pregatire fizica, o zi acasa, o zi la teren. Nu e o pregatire centralizata. Sunt cinci terenuri acolo. Cate trei jucatori pe teren", a detaliat patronul ros-albastrilor.

Fotbalul din Liga 1 este intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus pana la noi ordine.

LPF si FRF au elaborat un protocol prin care antrenamentele sa fie reluate si competitia restartata.

Protocolul va fi prezentat autoritatilor statului care vor dezbate si vor lua o hotarare.

Pe acest subiect s-a pronuntat si presedintele Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa, marti seara, organizata la Palatul Cotroceni.

Acesta a spus ca evenimentele sportive ar putea fi reluate fara spectatori.



Bogdan Vintila chemat la politie pentru antrenamentul sustinut de jucatori la baza FCSB