FCSB

Bogdan Vintila acuza lipsa de unitate a jucatorilor sai: ”Dinamo ne-a batut la atitudine si sacrificiu”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a pierdut duelul cu Dinamo din derby si continua sa dezamageasca in 2020, iar antrenorul Bogdan Vintila spune ca jucatorii sai nu evolueaza intr-un spirit de unitate.

”Nu am facut un joc stralucit. Regret enorm ca nu am castigat pentru acesti suporteri minunati. Aveam controlul jocului, a intervenit o lovitura libera si au preluat conducerea. A venit eliminarea, in zece am reusit sa egalam. Dintr-o nesincronizare am primit golul doi si de acolo am reusit sa punem o presiune mai mare si sa ducem mingea in careul advers.

”Este o presiune probabil greu de gestionat si chiar ma gandeam ca trebuie sa fim mai uniti, mai devotati unii celorlalti, sa punem binele echipei pe primul loc si sa lasam pe plan secund partea individuala. Ma refer la atitudine, la spiritul de sacrificiu. La acest aspect cei de la Dinamo ne-au batut astazi. Trebuie sa fim toti in acelasi timp si in aceeasi directie”, a declarat Bogdan Vintila.

Acesta considera ca diferenta fata de CFR Cluj (6 puncte) este ”remontabila”.

”Consider ca suntem si vom deveni un grup mai puternic impreuna cu suporterii. Le multumesc si imi pare rau ca nu i-am facut fericiti”, a mai spus Vintila.

Dinamo a invins-o pe FCSB, cu 2-1, prin golurile lui Sin si Lazar. Pentru ros-albastri a marcat chiar Tanase dintr-o lovitura de la 11 metri in finalul primei reprize.



Bogdan Vintila acuza lipsa de unitate a jucatorilor sai: ”Dinamo ne-a batut la atitudine si sacrificiu”