FCSB

Bogdan Vintila a prefat derby-ul cu CFR Cluj: ”Incercam sa adunam puncte”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB primeste duminica vizita rivalei CFR Cluj in primul meci al sezonului pentru ros-albastri pe Arena Nationala.

Despre partida de duminica (20:30) a vorbit si antrenorul Bogdan Vintila, sambata, intr-o conferinta de presa la baza celor de la FCSB din Berceni.

”Vreau ca echipa mea sa castige, sa adunam puncte si sa mergem cat mai sus in clasament. Este posibil orice, au un lot numeros, jucatori experimentati. Multe puncte sunt si acum, dar incercam sa adunam puncte. Primul meci e cu CFR, cel mai important.

”Conjunctura a facut ca FCSB sa fie intr-un asemenea loc in clasament. Consider ca loturile sunt egale valoric, daca nu chiar avem un plus noi. Atmosfera devine din ce in ce mai buna. Se recapata o incredere care s-a pierdut pe parcurs.

”Am incredere ca vor fi multi suporteri. Echipa vine dupa doua rezultate bune. Jocul echipei iti aduce suporteri. Trebuie sa jucam fotbal, sa avem rezultate, sa urcam in clasament si vor veni suporterii.

”Harlem este pe drumul cel bun. Nu e cu trecut cantarul. Este mult mai usor daca te apropii de greutatea optima, in rest poti juca fotbal si cu kilograme in plus sau in minus. A muncit mult, se vede, il urmarim in continuare.

”Man s-a antrenat cu noi toata saptamana, Nedelcu si Filip mai au ceva de recuperat. Man e posibil sa apara meciurile urmatoare. Momcilovic s-a antrenat normal in ultimele doua antrenamente. Va reveni suta la suta.

”Ovidiu Petre nu va sta pe banca, el face parte din staff-ul meu. Nu am pronuntat cuvant ”antrenor secund”, a spus Vintila.

FCSB ocupa in continuare o pozitie modesta in clasament, locul 11 dupa noua etape, dar moralul este unul bun si increderea sporita dupa doua victorii la rand, 2-1 cu Viitorul si 1-0 cu Universitatea Craiova.



Bogdan Vintila a prefat derby-ul cu CFR Cluj: ”Incercam sa adunam puncte”