FCSB

Boban Nikolov, noul jucator al FCSB

Sursă foto: fcsb.ro

Mijlocasul macedonean Boban Nikolov a semnat cu FCSB liber de contract dupa despartirea de Sheriff Tiraspol.

Jucatorul in varsta de 28 de ani devine astfel al 12-lea transfer al ros-albastrilor din aceasta perioada de "mercato".

Nikolov a efectuat deja, sambata, primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dica la baza celor de la FCSB din Berceni.

Boban Nikolov este un mijlocas nascut la 28 iulie 1994, in Stip, Macedonia de Nord. A inceput fotbalul la Bregalnica Stip si in 2010 a ajuns la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Incepand cu 2012, a evoluat pentru FC Viitorul (actuala Farul Constanta), pentru care a adunat 40 de meciuri si doua goluri pana in 2015, cand s-a transferat la Vardar Skopje. Pentru macedoneni a jucat aproape trei sezoane, a bifat 78 de meciuri, 11 goluri si 11 pase de gol.

A urmat transferul la MOL Fehervar FC (fosta Videoton FC), pentru care a evoluat in 106 partide (in toate competitiile), a marcat 11 goluri si a oferit 5 assist-uri.

In ianuarie 2021 a ajuns la U.S. Lecce, pentru care a jucat in 15 partide de Serie B si a oferit o pasa de gol. In vara anului trecut a ajuns la FC Sheriff, pentru care a jucat de 22 de ori si a inscris de 4 ori (o data in grupele UEFA Champions League).

De asemenea, a evoluat de 42 de ori pentru echipa nationala a Macedoniei de Nord si a inscris de trei ori. Are in palmares 2 titluri ale Macedoniei, un titlu al Ungariei, un titlu al Moldovei, o Cupa a Moldovei si o Cupa a Ungariei, este prezentarea lui Nikolov din partea celor de la FCSB.



Boban Nikolov, noul jucator al FCSB