FCSB

Becali vrea pace cu suporterii

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali a anuntat ca in viitorul apropiat     Steaua va avea din nou aproape suporterii din cele doua peluze si admite ca fotbalul fara galerie este mai sarac.

“Fotbalul fara suporteri n-are farmec. E mai frumos cu ei, recunosc. Vor vedea suporterii ca Steaua e in Liga Campionilor si vor veni copiii ratacitori, iar eu o sa-i primesc cu bratele deschise. Si pe cei de la Nord, si pe cei de la Sud. Ne vom reface familia”, a spus Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a mai spus ca in maxim un an si jumatate va recupera dreptul de folosire al numelui echipei si al siglei istorice, indeplinind astfel conditia pusa de factiunile care compun Peluza Nord si care s-au declarat neutre in razboiul dintre Becali si CSA Steaua.

“Eu le promit ca in cel mult un an, un an si jumatate vor fi la mine numele, stema si marca. Palmaresul este deja pentru ca nu poti renunta la istorie. Atunci ne vom impaca si vom face pace”, a mai spus Becali.

De peste un an suporterii din cele doua peluze steliste nu mai asista la meciurile echipei de fotbal, iar pana acum Peluza Sud si-a manifestat pe fata atasamentul fata de ideea CSA Steaua de a porni cu o echipa de fotbal de la zero.



Becali vrea pace cu suporterii