FCSB

Becali vorbeste despre viitorul lui Reghecampf la Steaua si viitoarele achizitii

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre viitorul antrenorului Laurentiu Reghecampf la echipa sa dupa infrangerea suferita duminica seara pe terenul campioanei Astrei Giurgiu.

"Le transmit stelistilor sa stea linistiti. O sa vada in iarna ca suntem fruntea. Reghecampf mai ramane la Steaua inca doi ani cel putin", a spus Becali, luni dimineata, la postul sport.ro

Acesta a mai spus ca nu intelege cum a ajuns atacantul Bojan Golubovic la Steaua, jucator care a ratat doua ocazii monumentale in meciul cu Astra.

"Nu inteleg cum s-a pacalit MM atat de tare cu Golubovic de l-a crezut fotbalist de Steaua", a declarat Becali.

Achizitii

"Despre Lullaku am vorbit, despre Eric nu. De Amorim joaca bine, dar trebuie sa aiba dublura pentru altfel joaca in fite", crede patronul stelist.

"Eu vreau patru jucator de la Steaua, Benzar, Marin, Tiru si Coman, dar degeaba vreau eu ca nu faci cu Gica ce vrei. El zice nu si hai la revedere, lasa, mai vorbim. Nu e strategie, el nu e smecher", este de parere Becali.

Boldrin inapoi la Astra?

"Il dam pe Boldrin la Astra daca il vor si sa-l dea pe Teixeira. Niciodata nu-l dau pe De Amorim, e perla mea, dar o sa-l vedeti. Si lui Boldrin ii tremura picioarele din cauza antrenamentelor si a greutatilor, dar o sa-l vedeti", a spus Becali.

Patronul stelist spune ca se bucura pentru ramanerea lui Marius Sumudica in fotbalulul romanesc.

"De ce sa plece Sumudica? E mai de caterinca, mai radem, e mai frumos fotbalul cu el. Cand erau Borcea, Porumboiu ma mai bateam cu ei. Acum nici n-am ambitii", a concluzionat Becali.



Becali vorbeste despre viitorul lui Reghecampf la Steaua si viitoarele achizitii