FCSB

Becali: “Tot noi vom fi campioni”

Gigi Becali ramane optimist dupa infrangerea Stelei cu Dinamo si accentuarea luptei pentru titlu cu doua etape inaintea finalului de sezon in Liga 1.

“N-am ce sa spun jucatorilor dupa cum au jucat. Pai in prima repriza ei n-au trecut centrul terenului, au adus o data mingea in careu si au avut penalty. Noi am fost prosti ca le-am dat ocazia sa faca 2-1. Ei nu mai puteau psihic, i-am distrus prin pasele in careul lor. Noi le-am facut doua cadouri. Boldrin rateaza cu poarta goala, Pintilii s-a accidentat, De Amorim faulteaza in careu si face 11 metri cadou”, a comentat Becali derby-ul cu Dinamo.

“Nu pot fi pe pierdere pentru ca cupele europene le prindem. Tot noi vom fi campioni pentru ca la fotbal Dumnezeu face dreptate si cei mai buni vor invinge”, a declarat Becali la Digi Sport.

Ramane Reghecampf la Steaua

“Reghe reactioneaza ca un copil si se supara uneori, dar el e un om foarte bun. Daca n-a semnat, continui cu el. Eu vreau asta. E posibil sa fi semnat si nu-mi spune. El spune ca nu e adevarat, mi-a spus Ana ca daca o sa fie. Daca a semnat, o sa plece”, a adaugat Becali.

Sumudica la Steaua?

“El a demonstrat ca are valoare, numai ca el poate veni la Steaua numai daca il vor suporterii. Eu nu fac impotriva suporterilor, pentru ca in pofida scandalurilor suporterii au ramas aproape de mine. Pai ii dau eu 30.000 pe luna lui Sumudica in conditiile in care Reghe are 15.000. Pai nici Mourinho daca vine nu-i dau 30.000", a mai spus Becali.



Becali: “Tot noi vom fi campioni”