FCSB

Becali sustine ca Celtic Glasgow este interesata de Ovidiu Popescu

Presa scotiana trateaza subiectul unui posibil transfer al mijlocasului stelist Ovidiu Popescu la gruparea Celtic Glasgow in aceasta vara.

Totul a pornit de la o afirmatie a lui Gigi Becali, potrivit caruia reprezentanti ai campioanei Scotiei au venit sa-l vada la lucru pe Popescu in derby-ul cu Dinamo.

“Celtic a venit sa-l vada in weekend si am stat de vara. Am deja o oferta pentru el, dar nu vreau sa spun de la ce club a fost. El are o clauza de reziliere care nu este deloc nerealista. Anderlecht a platit 10 milioane de euro pe Stanciu, iar Ovidiu Popescu este la fel de bun, daca nu chiar mai bun”, a spus Becali citat de publicatia Scottish Sun.

Popescu a ajuns la Steaua in vara anului 2016 de la ACS Poli Timisoara, echipa retrogradata matematic pe cale sportiva in acel moment, pentru 300.000 de euro.

Becali a afirmat despre mijlocasul sau ca va fi noul Lampard din fotbalul european si ca va ajunge sa valoreze intr-o zi 30 milioane de euro.

Incantat de prestatia lui Popescu la meciul cu CFR Cluj din prima etapa a playoff-ului, Becali i-a dublat acestuia salariul la 12.000 de euro pe luna, oferindu-i si 8.000 de euro bonus pentru nunta.

Aceeasi publicatie scotiana citata mai sus noteaza ca din informatiile obtinute managerul lui Celtic, Brendan Rodgers, nu ar fi totusi interesat de achizitonarea lui Ovidiu Popescu.



Becali sustine ca Celtic Glasgow este interesata de Ovidiu Popescu