FCSB

Becali solicita excluderea Craiovei din Liga 1: “Trebuie penalizati”

Gigi Becali a reactionat virulent dupa ce Craiova a menajat mai multi dintre titulari la meciul de campionat cu Viitorul, pierdut in cele din urma cu 1-0, rezultat care apropie titlul de echipa lui Gheorghe Hagi.

"Nu se face aşa ceva. Părerea mea este că trebuie să ia măsuri Liga si Federatia, şi UEFA. Nu poţi chiar să faci ce vrei la fotbal. Probabil în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiţiei. Probabil nu sunt în regulament mai multe sancţiuni, pentru că nu s-a gândit nimeni că cineva poate să facă aşa ceva, să aibă o asemenea obrăznicie”, a spus Becali la ProTV.

“Asociaţi de felul acestuia trebuie daţi afară. Du-te tată în divizia B, joacă acolo şi batjocoreşte acolo”, a adaugat Becali, care spune ca nu comenteaza victoria celor de la Viitorul contra Craiovei.

Becali a reactionat si la spusesele lui Marcel Popescu, presedintele CS Universitatea Craiova, care a spus ca stelistii sunt suparati pe drept dupa cele 9 milioane de euro investite si ratareaza completa a sezonului.
 
"Îi dau dreptate lui Marcel Popescu. Este şi vina noastră că am ajuns în situaţia asta, dar ei nu au vreo scuză. Nu există să se menajeze peste 10 zile. Aici lucrurile sunt evidente. Nici pe bancă nu aveau titulari, erau nişte copii care am înţeles că sunt mai buni decât aia pe care i-au băgat. Nu se face aşa ceva”, mai crede Becali.



Becali solicita excluderea Craiovei din Liga 1: “Trebuie penalizati”