FCSB

Becali si-a luat gandul de la titlu: “CFR e campioana deja”

Gigi Becali este de parere ca CFR Cluj nu mai poate pierde titlul din acest sezon de Liga 1 Betano.

“Nu cred ca-i poate bate cineva. Sa scoti un egal cu ei mai merge, dar sa-i bati e imposibil pentru ca la CFR joaca barbati adevarati. Eu zic ca s-a terminat lupta pentru titlu. Nu vedeti ca eu nici nu merg la meci. De ce nu merg? Ca n-am incredere. CFR e campioana deja”, a spus Becali la Digi Sport.

Critica jucatorilor

“Avem niste jucatori cat de cat valorosi si jucam asa dupa ureche, la ce-o iesi, la turca. Man ne mai salva. La fotbal nu e ca am avut sau nu noroc. Cand joci cu Viitorul e vorba de noroc? In opt meciuri au dat un gol si noua ne-au dat doua, fara sa-i subestimez. Aici e vorba de statistica”, crede patronul ros-albastrilor.

Schimbari in vara

“Va fi o curatenie la vara, dar nu vreau sa-i mai critic acum ca au si ei familii, dar iau 15.000 de euro pe luna degeaba. Sunt unii care vor, dar nu pot. I-ai luat, tu esti vinovat Gigi si asta e, ce sa mai faci?”, a mai spus Becali.

“Il intrebam pe MM care e situatia in Cupa Romania. Ne rugam sa castige Craiova si Viitorul sa jucam si noi in cupele europene. Am mai pierdut inca un an si cu asta basta, am mai invatat ceva la fotbal. In vara trebuie sa luam jucatori de forta. Nu se castiga campionatul cu jucatori ca Matei. Voi lua 3-4 jucatori de forta. Noi nu avem jucatori razboinici, sunt din astia de miuta. O sa infiintez o echipa de fotbal in sala si duc cativa din ei acolo sa luam campionatul in sala”, a mai adaugat Becali.



Becali si-a luat gandul de la titlu: “CFR e campioana deja”