Steaua

Becali schimba strategia: “Nu fac comert la fotbal”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali a anuntat, joi seara, ca nu este dispus sa mai cedeze jucatori indiferent de oferta primita pentru a fi sigur de castigarea campionatului sezonul urmator.

Becali a reafirmat ca atacantul Denis Alibec ramane in continuare netransferabil si spune ca a avut oferta scrisa de la un club din Anglia pentru 10 milioane de euro.

“Sunt bani buni si e tentanta oferta pentru Alibec, dar eu nu vreau sa fac comert la fotbal. Am mari sperante in el, in calificare, si acum se castiga mult mai multi bani din cupele europene decat din vanzarea de jucatori”, a spus Becali la postul Digi Sport.

“Eu nu-mi mai permit sa pierd la anul campionatul. Steaua va fi cap de serie si in playoff, iar in grupe va fi in a doua urna valorica. Am primit circulara de la UEFA. Pe Boldrin nu-l mai luam in calcul printre titularii si pac a venit o oferta. Acum a venit oferta si pentru Enache”, a mai spus Becali.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 12 14 29
2 Steaua 12 10 25
3 Craiova 12 8 23
4 Botosani 12 7 23
5 Astra 12 8 22
6 Timisoara 12 0 18
Becali schimba strategia: “Nu fac comert la fotbal”