FCSB

Becali: “Sansele de calificare au crescut”

Gigi Becali, patronul FCSB, considera ca echipa sa are sanse mai mari de calificare dupa infrangerea cu Rapid Viena, scor 1-3, din prima mansa a playoff-ului Europa League.

“Sansele de calificare sunt 60 la suta pentru noi, 40 la suta pentru ei. Asta e o echipa care nu ne poate scoate. E prea slaba. La Bucuresti va fi altceva. O sa gasim o formula de echipa care sa marcheze goluri”, a spus Becali la Digi Sport.

Acesta considera ca in retur nu vor mai evolua Morutan si Coman, jucatori despre care spune ca sunt prea emotivi pentru astfel de meciuri cu miza.

“De ce insist pentru Nistor? Daca il aveam pe Nistor se intampla macel. Nistor are curaj, centreaza, pune mingea jos. Acum l-am luat pe Zlatinsky. Voi cumpara la jucatori pana fac o echipa de barbati, care joaca fotbal adevarat. Asta era o echipa careia sa-I dam patru noi, nu sa ne dea ei trei. Nu sunt suparat pe Dica, pentru ca asta e o echipa mai slaba decat Hajduk. E o echipa pe care o s-o batem fara peobleme la Bucuresti si ne calificam”, a adaugat Becali.

FCSB a pierdut la Viena, scor 3-1, un meci in care a ratat trei mari ocazii numai in minutul 90 printre care si doua bare.



Becali: “Sansele de calificare au crescut”