FCSB

Becali nu se teme de posibilii viitori investitori de la Dinamo

Gigi Becali nu crede ca la Dinamo va veni un investitor puternic, dar spune ca o concurenta cu principala rivala din fotbalul romanesc ar fi benefica si pentru el.

“Nu vine un miliardar. Un miliardar se duce acolo unde isi scoate banii din contracte comerciale, in tari dezvoltate, nu vine in Romania. Nu cred ca vine cineva puternic, dar daca vine, sa vina sanatos. Eu vrea concurenta, sa ma lupt, vreau sa vina cineva la Dinamo cu care sa ma lupt. Daca Dinamo e mai tare, castig mai multi bani eu”, a spus Becali la Pro x.

Patronul celor de la FCSB spune ca o revenire a echipelor de traditie ar duce la cresterea calitatii fotbalului romanesc.

“Rapid e la pamant, Dinamo la pamant, de aia s-a ajuns asa. Ia sa creasca Rapid si Dinamo, sa vezi cum creste si fotbalul iarasi. Ar veni oameni la stadion si la celelalte meciuri”, mai crede Becali.

Dupa ce varianta cu investitorii din Anglia a intrat in impas, pentru achizitionarea clubului din Stefan cel Mare s-a vehiculat in ultimele zile si numele lui Igor Surkis, celebrul patron al echipei ucrainene Dynamo Kiev.



Becali nu se teme de posibilii viitori investitori de la Dinamo