FCSB

Becali: “Nu-l schimb pe Reghe ca mi-e mila de el”

Gigi Becali spune ca nu ia in calcul schimbarea antrenorului pana la finalul sezonului actual, dar spune ca postul lui Laurentiu Reghecampf la Steaua este in pericol din cauza jocului slaba al echipei.

“Daca mai jucam asa ne scot din Liga 1 ca batjocorim fotbalul, o sa puna ceva in regulament. Noi o sa terminam pe sase. Pai noi suntem mai buni ca Dinamo, CFR, Astra sau Viitorul. Pai Hagi le rupe capul daca joaca asa. La Dinamo a venit Contra si le-a zis ca-i mananc, si joaca baietii fotbal. Nu e vorba de schimbarea antrenorului acum la Steaua, dar la finalul campionatului tragem linie si luam niste decizii. Prietenia mea cu Reghe ramane, eu ma tin de contract, nu ma cert, ramanem frati, dar Steaua e Steaua. La Steaua nu ne jucam, ca nu e circ la Steaua. Nu vreau sa-l fac de ras pentru ca mi-e mila de el, nu pot sa fac asta”, a spus Becali la Digi Sport.

Discuta cu jucatorii

"N-am mai vorbit cu jucatorii de cand cu Mirel Radoi. Intai o sa vorbesc si cu jucatorii sa vad ce se intampla. MM mi-a spus in pauza ca se face totul foarte bine, dar eu tot nu cred. Amorim si Boldrin nu mai joaca nimic, ca avea dreptate Sumudica. In primele meciuri cand a venit la Steaua am zis despre Amorim ca l-am luat pe Ronaldinho", a mai spus patronul Stelei.

"E posibil ca fac antrenamente foarte puternice, dar eu nu fac echipa de halterofili. MM mi-a spus ca asa s-au antrenat sa prinda punctul de maxim in playoff, dar aici nu vorba de potenta fizica ci de a lega doua pase", a adaugat Becali.



Becali: “Nu-l schimb pe Reghe ca mi-e mila de el”