FCSB

Becali: "N-am incredere in jucatori. Parca sunt mingicari de sala"

Gigi Becali s-a aratat extrem de dezamagit dupa ce FCSB a remizat in deplasare cu Voluntari, scor 2-2, si spune ca doar printr-o minune echipa sa ar putea obtine titlul in acest sezon.

"N-am incredere in jucatori, parca sunt mingicari din astia de sala, nu sunt fotbalisti adevarati. Ai minutul 13 avantaj si nu poti sa castigi cu Voluntari. Aici iti dai seama de forta noastra ca putere, ca echipa. Ce e de facut? La vara schimbata o noua garnitura. Man s-a apucat sa dea cu capul, s-a smecherit si el. Roman are o varsta, a uitat si el fotbalul", a declarat Becali la Digi Sport.

"Hora a jucat, dar cu cine sa joace, singur? Si Tanase a mai jucat. Morutan alerga de unul singur si s-a sufocat. Noi la 2-2 stateam pe teren, parca eram la conducere. Sunt vreo trei jucatori care n-au ce cauta la Steaua. Asta nu e o echipa de fotbal. Poate avea vreo valoare daca nu ia toate punctele cu ultimele trei clasate. L-am luat pe Stan, niciodata n-am castigat cu el. Stoian da pase la adversar, era sa luam bataie din cauza lui. L-am luat pe Matei, nu inteleg unde a jucat asta. Cand era la Astra, era fotbalist. Acum parca e un copil de mingi", a mai spus Becali.

Titlul, un vis frumos

"Tragem la titlu, dar cum poti sa-l iei. Si daca-l luam, ce? Si ce facem cu el. O echipa care nu bate Voluntari, Calarasi si Chiajna sa ai pretentii ca te califici in Liga Campionilor. Inseamna ca suntem nebuni. Nu am incredere in echipa, nici nu ma mai duc la meciuri. Vai de capul lor", a concluzionat patronul ros-albastrilor.



Becali: "N-am incredere in jucatori. Parca sunt mingicari de sala"