FCSB

Becali multumit dupa 1-1 cu CFR si ingaduitor cu Vlad: “Oricine putea gresi in locul lui”

Gigi Becali a fost mai echilibrat ca oricand in declaratii dupa meciul in care echipa sa, FCSB, a avut o prestatie slaba contra principalei rivale la titlu, CFR Cluj.

“Sa spunem ca e un rezultat echitabil. A jucat o echipa tehnica si una care da razboi. Dumnezeu le-a dat celor de la CFR un punct pentru munca”, a spus Becali.

“Stiam ca in prima repriza o sa faca presing, in a doua n-o sa mai poata. Am luat un gol din greseala de portar, e tanar. Oricine putea sa greseasca. E o greseala care se mai face. Poate sa invete din greseala asta. Filip m-a dezamagit. A fost depasit la toate fazele, astepta, dormea pe teren. Astepta adversarul sa ia mingea”, a adaugat Becali la iesirea din stadion.

Increzator pentru titlu

“Prima sansa o avem tot noi pentru ca am demonstrat ca suntem mai valorosi. Ei n-au mai ajuns la poarta in a doua repriza, niciun sut pe poarta n-au mai avut. Valoare avem, dar nu ne-au lasat sa jucam. Asta e mana lui Dan Petrescu. Una peste alta eu sunt multumit”, mai crede patronul FCSB.

“Cel mai important e meciul cu Lazio. Cu Dinamo...nu vreau sa ma mai laud dinainte ca e trufie. Pai mai intra ei in playoff? Nu prea o vad cum”, a mai spus Becali.



Becali multumit dupa 1-1 cu CFR si ingaduitor cu Vlad: “Oricine putea gresi in locul lui”