FCSB

Becali, mesaje taioase pentru Alibec: “O sa rupa banca daca vine Nemec”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali i-a transmis noi mesaje atacantului Denis Alibec si spune ca acesta va lustrui banca la FCSB sau nu va mai prinde lotul deloc daca nu-si revizuieste comportamentul in perioada urmatoare.

Steaua nu sta nici in Gnohere si nici in Alibec. Daca vine Nemec, stii cat rupe banca Alibec? Si Gnohere si Alibec o sa rupa banca daca Nemec vine si joaca la Steaua. Niciodata Steaua nu va sta dupa Alibec. Daca nu se va astampara si nu va fi vandut la iarna, il veti vedea pe Alibec numai in tribuna. Ii fac un loc in tribuna special cu numele lui. Sa spunem si lucrurile bune. Alibec e trei clase peste Gnohere ca valoare. Pe mine ma enerveaza obraznicia lui Alibec, dar ca valoare nu putem vorbi”, a spus Becali, luni, la postul Digi Sport.

“Singurul jucator de care pot vorbi la ora asta este Nemec. Mai e un jucator pentru care as putea sa dau banii de acum si sa-l las acolo este Baluta, fundasul central (n.r. - de la Viitorul)”, a mai spus Becali despre viitoarele tinte pe piata transferurilor.



Becali, mesaje taioase pentru Alibec: “O sa rupa banca daca vine Nemec”