FCSB

Becali ironie maxima la adresa lui Dinamo: "Multumim ca exista"

Gigi Becali a tinut sa le intoarca dinamovistilor umilinta suferita sezonul trecut la meciul de acasa cu Manchester City si a facut o ironie cum rar a facut in ultimul timp la adresa rivalilor din Stefan cel Mare.

“Acum fac si o gluma ca a continuat marea bucurie. S-a intamplat in 1948 ca s-a infiintat ceva care aduce bucurii pentru noi, Dinamo Bucuresti. Ei au cea mai mare galerie din Europa, ei fac siretlicuri, ne pacalesc, Doar Dinamo. Uite ca acum e Doar Steaua. Bine ca s-a infiintat Dinamo ca sa prelungeasca bucuria noastra mai mult. Pai daca m-am culcat la 2 noaptea si m-am sculat la 7, mare bucurie”, a spus Becali

“Dinamo cat de cat au luat trei, dar au incercat saracii. AC Milan s-a jucat cu ei ca soarecele cu pisica. Am lesinat de ras cand am auzit ca Donarrumma a fost omul meciului”, a adaugat patronul stelist.

MM Stoica a adaugat in tonul lui Becali: "Ii asteptam sa ne faca o coregrafie frumoasa si la meciul cu Sporting. Pot lua legatura direct cu noi pentru coregrafie".

Declaratiile facute de Becali au venit dupa tragerea la sorti a playoff-ului Champions League, unde Steaua a picat cu Sporting Lisabona. Indiferent de rezultat Steaua are continuare in grupele Europa League cel putin.



Becali ironie maxima la adresa lui Dinamo: "Multumim ca exista"