FCSB

Becali in conflict cu suporterii la iesirea din stadion: "Hai, da-i drumul acasa!"

Tensiune maxima dupa finalul meciului FCSB - Rapid Viena si ratarea calificarii pentru ros-albastrii in grupele Europa League. 

Gigi Becali a fost apostrofat de o parte a suporterilor prezenti pe treptele de la oficiala Arenei Nationalei, iar patronul FCSB si-a pierdut cumpatul.

"Ce faci, ma injuri tu pe mine? Hai, da-i drumul acasa! Pai eu sunt Borcea sau Copos sa ma injuri pe mine?!", i-a strigat Becali unui spectator, dupa care s-a indreptat spre masina in huiduilile celorlalti suporteri din preajma patronului FCSB.

"M-am pacalit cu el atunci. Daca era Messi al portarilor, era al Craiovei si nu al meu. E pedeapsa lui Dumnezeu ca l-am furat pe portaru. Mingea e afara un metru si el o baga in teren. L-am sunat pe MM la pauza sa-i spuna sa nu mai faca circ in poarta. El face filosofie in poarta. Asta e, ne axam pe campionat si cu asta basta. O sa mai dam din jucatori, ca n-avem ce face cu ei", declarase Becali inainte de a intra in conflict cu suporterii.

"Dupa 2-0 la pauza nu ma mai asteptam sa luam gol. Mi-a spus MM ca Vlad e distrus, dar ce sa-i fac? Are Dica vreo vina ca un portar baga mingea in poarta. Vina e a mea ca trebuia sa mai luam un portar sau sa-l tinem pe Stancioiu. Cu asta nu mai castigam campionatul. Coeficientul, aia e problema. Bani mai sunt si altii. Va fi foarte greu pentru ca pierdem coeficientul", a mai spus Becali.



Becali in conflict cu suporterii la iesirea din stadion: "Hai, da-i drumul acasa!"