FCSB

Becali il vrea (iar) pe MM Stoica

Fiecare moment dificil pe care Steaua il traverseaza aduce in discutie revenirea lui MM Stoica la Steaua. La fel se intampla si acum, dupa infrangerea cu Gaz Metan Medias, cand patronul ros-albastrilor este hotarat sa treaca peste cuvantul apropiatilor sai si sa ii propuna lui MM sa revina in Ghencea pentru a salva echipa.
Gigi Becali este gata sa inceapa o noua ofensiva pentru aducerea lui MM Stoica. Satul sa vada Steaua la mijlocul clasamentului, Becali vrea sa ii convinga pe apropiatii sai ca MM este cel mai potrivit om pentru a conduce Steaua in acest moment.

"E nevoie de un om care sa stea tot timpul cu echipa, sa ii motiveze si sa ii faca sa joace", a spus Gigi Becali, dupa ce s-a convins ca Lacatus nu este capabil sa capaciteze jucatorii pentru un meci cu o echipa fara calibru.

Becali a dezvaluit chiar ca s-a gandit sa ocupe el acest post, insa batranetea nu ii mai permite. "Ma gandeam cum ar fi daca as sta eu cu jucatorii, sa dorm cateva zile cu ei in cantonament, sa vorbesc cu ei... Dar am si eu o varsta, nu mai pot sa fac orice", a adaugat Becali.

Patronul ros-albastrilor l-a dorit pe MM Stoica si in urma cu o luna, cand s-a purtat cea mai serioasa discutie despre revenirea acestuia in Ghencea.

MM isi daduse chiar acordul, dar a fost deranjat de faptul ca Becali a spus ca il aduce doar pentru "a face atmosfera" si totul s-a incheiat.

Onlinesport


Becali il vrea (iar) pe MM Stoica