FCSB

Becali: “Il distrugem pe Talpan definitiv. CSA nu mai poate folosi marca Steaua Bucuresti”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali anunta, marti, triumfator, ca in curand FCSB va reveni la denumirea de Steaua dupa ultima decizie a Curtii de Apel Bucuresti in litigiul dintre cele doua parti.

“Cat de curand vom dobandi din nou marca. Si daca dobandim marca, le anuleaza lor marcile pentru clasa fotbal. Daca le tii cinci ani si nu le folosesti, ele decad din drepturi conform legilor europene. Asta e bomba atomica, adica il distrugem pe Talpan definitiv”, a spus Becali la Digi Sport.

Ce spune Becali se poate traduce astfel: actuala FCSB a pierdut marca inregistrata pe numele FC Steaua Bucuresti, dar procesul se judeca pe marca notorie, iar apararea lui Becali se bazeaza pe nefolosirea timp de cinci a marcii de catre cei de la CSA Steaua.

“Noi avem o marca de notorietate, adica Steaua Bucuresti, care nu trebuie inregistrata, dar ei au inregistrat-o cu rea credinta. Nu au facut fotbal si nu au folosit-o timp ce 15 ani, fiind decazuti din drepturi. Nu vor mai putea sa foloseasca Steaua Bucuresti la echipa lor”, a adaugat Becali la Pro x.

Acesta exclude o rezolvare a litigiului cu CSA: “Nu ai cu cine sa faci ceva pe cale amiabila”.

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit urmatorul termen pe 22 ianuarie, atunci cand Becali e sigur ca va incepe sfarsitul pentru Talpan.



Becali: “Il distrugem pe Talpan definitiv. CSA nu mai poate folosi marca Steaua Bucuresti”