FCSB

Becali il critica dur pe Iordanescu: “Tu dai milioane de euro si vine unul si hoaraste el tot”

Normalitatea la FCSB e de domeniul trecutului, iar egalul cu FC Voluntari a dezlantuit furtuna in interiorul clubului cu sediul in Berceni.

Dupa ce s-a abtinut cu greu sa-si respecte angajamentul luat la numirea lui Edi Iordanescu, patronul celor de la FCSB a tunat si a fulgerat dupa un 0-0 in deplasare cu FC Voluntari, o echipa totusi de primele sase in campionat.

E drept, FCSB n-a jucat mare lucru, dar pare ca Becali a asteptat primul prilej pentru a schimba foaia in relatia cu Edi Iordanescu.

“Eu nu pot sa fac o activitate unde eu sa dau bani si altii sa ia bani. Nu mai vreau sa fac asta. Si nu ai voie sa te bagi, ca apoi te critica cineva sau se supara cineva ca te-ai bagat.

“Eu, activitatea asta nu o sa o mai fac. Ori o fac ca sa decid eu, ori nu mai fac si cu asta, basta. Nu vreau sa fiu marele idiot. Tu dai bani, ca asa e la fotbal, si vine unul si hotaraste si decide toate. Nu, tata, eu nu o sa mai fac asta!

“Nu vorbesc cu el, nu fac sedinte cu el. Tu dai milioane de euro si vine unul si hotareste el, care ia si salariu. Cum adica? Unde ati pomenit asa ceva?

“Eu dau milioanele de euro si vine unul, ia banii, dar el nu raspunde nimic. Dar el hotaraste toate. Asta nu se mai poate la mine. Se poate pana in vara, atat. Pana in vara avem contract, pana atunci se poate asa, ca la voi, la nebuni, ca face cineva ce vrea.

“De la vara nu se mai poate. Se face cum este normal, omul care da banii, sa comande muzica pe banii lui. Su cine face sa-si asume, nu sa ia salariul pe luna asta. Sa dea baii inapoi daca nu isi atinge obiectivul. Nu iei campioantul, nu mai ai 20 sau 25.000, ai numai cinci mii pe luna”, a spus Gigi Becali la Pro x.

Ramane de vazut care va fi reactia lui Edi Iordanescu dupa acest atac furibund din partea patronului echipei.

N-ar fi exclus ca pe Iordanescu sa nu-l mai prinda reluarea campionatului la FCSB.

Acesta are contract pana in vara anului urmator.



Becali il critica dur pe Iordanescu: “Tu dai milioane de euro si vine unul si hoaraste el tot”