FCSB

Becali ii raspunde lui Piturca: “Nu ti-e rusine?”

Gigi Becali a reactionat, vineri seara, dupa ce cu o zi in urma Victor Piturca declarase raspicat ca actuala echipa Steaua nu mai are nicio legatura cu adevarata Steaua din Ghencea.

Cu cine veti tine dintre FC Steaua si CSA Steaua? Expiră 12.12.2020, 16:16
FC Steaua 232 voturi
CSA Steaua 235 voturi
Nu stiu. Steaua e numai una. 78 voturi

“El si cu Paunescu m-au adus. Zice ca a gresit? Pai a gresit, pentru ca eu cu banii aia luam orice echipa si nu aveam probleme. Ei sa zica merci, ca altfel Steaua era desfiintata pana acum. Nu ti-e rusine? Ce sunt minciunile astea? Nici chiar asa, sa zici ca am furat eu Steaua. Daca am furat eu 94%, ai furat si tu 4% si ai luat bani”, a declarat Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a explicat si cum s-a facut transformarea echipei in societate pe actiuni cu sprijinul lui Viorel Paunescu si Victori Piturca.

Citește și... Piturca intervine in conflictul dintre Becali si Armata: “Steaua nu mai exista”

“Piturca a votat in Adunarea Generala pentru transformarea in societate pe actiuni. Va arat procesul verbal cu semnatura lui. Am vorbit atunci ca eu, Piti si Paunescu sa o transformam in societate pe actiuni sa nu dispara Steaua, ca nu mai erau bani. Am dat bani pe numele lor, apoi in 4-5 ani, cand societatea devenea profitabila, imi dadeau banii inapoi. Nea Viorel s-a retras si mi-a cesionat partea lui, iar el, domnul Piturca, pe banii mei pe care ii dadusem pe numele lui, a luat 4% din actiuni si apoi mi le-a vandut inapoi mie cu 500.000 de euro”, a mai povestit Becali.



Becali ii raspunde lui Piturca: “Nu ti-e rusine?”