FCSB

Becali: “Iau doar 40% din Golofca. Nu-l vreau intreg”

Gigi Becali a anuntat, duminica seara, ca s-a inteles cu Valeriu Iftime pentru transferul atacantului Catalin Golofca de la Botosani.

Cei doi finantatori au ajuns la un numitor comun, dupa ce oferta initiala a lui Becali de 300.000 de euro a fost catalogata drept “obraznicie” de patronul celor de la FC Botosani.

In cele din urma, dupa toate probabilitatile, Golofca va ajunge la Steaua pentru suma propusa de Becali, iar Botosani va pastra 60 de procente dintr-un viitor transfer al jucatorului.

“Eu nu vreau sa-l cumpar intreg, vreau doar 30 la suta din el. Asa le-am zis prima oara, apoi am ajuns la 40 la suta. Deci ei primesc 60 la suta dintr-un viitor transfer”, a spus Becali la Digi Sport.

“Golofca nu joaca doar stanga, el anul trecut a jucat mai mult dreapta. Noi avem nevoie de el in dreapta. Daca nu poate sa joace Budescu, el o sa joace in dreapta si Teixeira in stanga”, a adaugat Becali.

Planici, ca si transferat

“Mai transferam jucatori pentru ca nu ne permitem sa pierdem campionatul anul asta. Luam 6-7 jucatori”, a mai spus Becali.

Printre acestia Becali l-a anuntat si pe fundasul central sarb Planici.



Becali: “Iau doar 40% din Golofca. Nu-l vreau intreg”