FCSB

Becali dezvaluie cati bani a investit la Steaua

Gigi Becali a dezvaluit suma pe care a investit-o la Steaua în cei aproape 11 ani de când conduce clubul. Becali a vorbit si despre planurile de viitor pe care le are cu Steaua.

"Pâna acum am investit în clubul Steaua 30 de milioane de euro. Teoretic, înseamna ca am minus 30 de milioane de euro. Dar nu e deloc asa", a spus Becali pentru Capital.
 
 Totusi, Becali nu-si face griji, sustinând ca poate obtine aceeasi suma numai printr-o simpla participare în Liga Campionilor.

"Fotbalul este singura marfa care chiar si în criza nu se devalorizeaza. De exemplu, acum cinci ani, câstigam 11-12 milioane de euro  prin participarea la Champions League. Acum am ajuns sa câstig 30 de milioane de euro! Deci si-a triplat valoarea în acesti cinci ani! În plus, de la an la an se produc modificari: anul trecut câstigam 900.000 de euro din Europa League, acum 1,3 milioane de euro, plus prime, plus calificari, am ajuns de la cinci milioane de euro la aproximativ opt milioane de euro anul acesta", a mai spus Becali.
 
Apoi, Becal e convins ca va obtine sute de milioane de euro din Steaua.

"Acum, la cum e restructurat clubul Steaua si la ce vreau eu sa fac, lucruri pe care nu le spun, în urmatorii sapte-opt-zece ani voi reusi sa câstig sute de milioane de euro numai din fotbal. Si asta pentru ca în afaceri, daca vrei sa reusesti, trebuie sa fii cu o secunda în viitor. Sau orice marfa cumperi la un moment dat sa o poti vinde la orice ora din zi sau din noapte cu un leu mai scump", a conchis Becali.



Becali dezvaluie cati bani a investit la Steaua