FCSB

Becali, declaratie de dragoste pentru ultrasii stelisti: “Cu ei alaturi am spulbera CFR-ul”

Gigi Becali s-a uitat la meciul de Liga a 4-a dintre CSA Steaua si Academia Rapid, afirmand ca duce dorul unei peluze puternice care sa traga inainte echipa pe care o patroneaza in Liga 1.

“Normal ca m-am uitat la CSA cu Rapid. Normal ca mi-e dor si mie. Noi daca aveam galeria asta pe care o are CSA-ul ne distram cu CFR-ul, ii spulberam. Vin si la noi suporteri, dar nu vin aia 1000 care sunt mai tari, sunt mai vocali, trag echipa dupa ei”, a declarat Becali la Digi Sport.

Dupa pierderea numelui si a emblemei istorice echipa lui Gigi Becali din Liga 1, FCSB, a pierdut si sustinerea suporterilor organizati din cele doua peluze steliste.

Peluza Nord a mers o perioada dupa echipa la Pitesti si intr-un derby cu Dinamo in Stefan cel Mare, dupa care au anuntat pe retelele de socializare ca asteapta limpezirea disputei juridice dintre Becali si Armata, iar Peluza Sud s-a alaturat cu toata energia proiectului initiat de CSA si echipei care a aparut in al patrulea esalon.

Intre timp, alaturi de FCSB s-a cristalizat o noua galerie “din copii si studenti”, asa cum ii placea lui Becali sa scoata in evidenta”, asa numita Peluza Ros-Albastra (PRA).

Cele doua grupari, Peluza Sud si PRA au avut schimburi de “amabilitati” la ultimele meciuri ale echipelor lor, motivul violentelor de pe Arena Nationala la partida cu Academia Rapid fiind tocmai un banner pe care scria “FCSB=Steaua” si care ar fi fost afisat de fanii echipei lui Becali.



Becali, declaratie de dragoste pentru ultrasii stelisti: “Cu ei alaturi am spulbera CFR-ul”