FCSB

Becali comenteaza sansele FCSB cu Lazio si implicarea sa la echipa

Gigi Becali considera ca FCSB are sanse mici cu Lazio, dar admite ca orice este posibil in dubla mansa programata in februarie, in saisprezecimile Europa League.

“Primul meci il jucam acasa si e foarte important pentru noi, ca avem CFR, Europa League si Dinamo. E foarte important cu noi ca am castigat cu Botosani, pentru ca asa am stabilit, ca e mai important campionatul. Prefer sa batem CFR si Dinamo, si sa nu ne calificam. E mai important campionatul, de ce? Am un program si un proiect de viitor. Champions League inseamna pentru mine nu doar banii incasati. E si cota jucatorilor tineri pe care ii scot la piata”, a spus Becali.

“Vedem daca am facut bine sau nu daca ne calificam sau nu ne calificam cu Lazio. Daca asa a hotarat Dumnezeu, sa jucam cu Lazio, inseamna ca asa e mai bine pentru mine, pentru noi. Ca sanse acestea sunt mai mici. Se mai intampla emotii pentru romani sa vada cu cine cade Dinamo sau Rapid. S-a ales praful in fotbalul romanesc fara implicarea patronilor. Dinamo se vinde pe 5 milioane si nu o ia nimeni. Nu o sa spun unui jucator cum sa paseze sau sa dribleze, nu spun unui antrenor cum sa antreneze, dar strategia economica e a mea. In sufrageria mea eu aranjez mobila cum vreau”, a adaugat patronul FCSB.

Ajunsa in a doua urna la tragerea la sorti dupa infrangerea cu Lugano din ultima etapa, FCSB a picat cu Lazio Roma, locul cinci din Serie A, in 16-imile Europa League.

FCSB a evitat adversari si mai puternici precum Arsenal, Atletico Madrid sau AC Milan.



Becali comenteaza sansele FCSB cu Lazio si implicarea sa la echipa