FCSB

Becali ar fi vrut ca FC Voluntari sa joace cu rezervele la meciul cu FCSB: “Asa l-am ajutat si eu pe nasul Hagi in 2013

FCSB a pierdut inca un an titlul in Liga 1, dupa 2-2 cu FC Voluntari, meci in care ilfovenii si-au dat viata pe teren pana la urma aparandu-si cu sportivitate sansele in spiritul jocului.

Gigi Becali spune ca ilfovenii ar fi trebuit sa vina pe Arena Nationala cu o echipa de rezerve, ca asa se face cand se intalnesc nasul si cu finul.

Florin Pandele, primarul orasului Voluntari, fiind finul lui Gigi Becali, pentru cei mai putin familiarizati cu aceste legaturi de cumetrie.

Becali a povestit, laudandu-se mai mult, cum in 2013 i-a ordonat antrenorului de atunci Laurentiu Reghecampf sa introduca in teren o echipa de copii contra celor de la Viitorul, echipa nasului Gheorghe Hagi.

Viitorul avea nevoie de victorie in Ghencea pentru salvarea de la retrogradare, succes pe care avea sa-l si obtina, cu 5-2.

FCSB, pe atunci Steaua, a folosit o echipa din care n-au lipsit jucatori precum Cojocaru, Rapa, Bratu, Gardos, Parvulescu, Prepelita, Filip, Costea, Rocha, Iancu si Nikolic.

“Reghe facea figuri. Ce vorbesti, ma? I-am spus lui MM, tu dai echipa, nu antrenorul. Daca eu pot sa-l ajut pe nasul meu si nu-l ajut, inseamna ca sunt criminal. Pai trebuia sa-mi spuna mie Hagi ceva? Si l-am ajutat pe nasul meu, ca eu nu mai aveam interes la acel meci”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Steaua era deja campioana la ora meciului cu Viitorul evocat de Becali.



Becali ar fi vrut ca FC Voluntari sa joace cu rezervele la meciul cu FCSB: “Asa l-am ajutat si eu pe nasul Hagi in 2013