FCSB

Becali anunta contraofensiva in razboiul cu CSA

Gigi Becali iese la atac in razboiul pe care il duce cu CSA pentru dreptul de folosire al numelui Steaua si se arata increzator ca va avea in cele din urma castig de cauza.

“Incep contraofensiva prin anularea tuturor marcilor lor, alea sapte, si le cer despagubire 2 milioane de euro. El, acest, Talpan, si acum imi fac cruce, nu e intreg. Nu poti sa lasi imaginea Armatei pe unul ca Talpan. O sa vedeti ca o sa-l dea afara. Daca il iau la Steaua si ii dau 5000 de euro pe luna, uita el de CSA”, a spus Becali la postul sport.ro

Mai mult decat atat, patronul echipei de fotbal Steaua, redenumita oficial in acte Fotbal Club FCSB SA, a spus ca vrea sa fie prezent la audierea din Senat a ministrului Apararii Nationale si a sefului Statului Major al Armatei. Mai multe detalii aici.

“Vreau sa fiu chemat si eu in Parlament sa punem cartile. Daca nu ma cheama macar sa citeasca Articolul 40 din Legea 26 a Registrului Comertului. Eu am luat echipa de la succesor, adica de la Asociatie, nu de la CSA. Daca tu nu poti face fotbal, ca nu te lasa legea sportului, pentru ce vrei sa ma distrugi pe mine care adus milioane in Romania”, striga Becali.

Miza

“Din 2018 noi, Steaua, care am castigat Cupa Campionilor, vom fi capi de serie prin palmares. Pai inseamna ca voi vreti sa distrugeti tara, daca vreti sa distrugeti Steaua, adica pe mine, care aduc milioane in tara pentru romanii mei. Cred ca strigatul meu a fost auzit, dar a contat si interviul pentru New York Times, ca niciodata un roman n-a mai aparut in trei pagini acolo”, mai crede patronul Stelei.



Becali anunta contraofensiva in razboiul cu CSA