FCSB

Becali anunta cine vine si cine pleaca de la Steaua: "Iau chiar si zece jucatori daca trebuie"

Gigi Becali a facut lista plecarilor si sosirilor de la Steaua in aceasta iarna, iar la capitolul sosiri se regasesc doi jucatori care si-au pus amprenta asupra trecutului recent al echipei.

Printre cei care vor fi indepartati de la echipa se numara Bojan Golubovic, jucator reaccidentat la fata in meciul cu Dinamo, Dan Popescu care a prins sporadic echipa si nu a convins, dar si Alexandru Bourceanu, jucatori caruia ii expira contractul la finalul anului. De asemenea, Becali a mai spus ca si Adnan Aganovic va pleca de la Steaua.
 
"Vor pleca 4-5 jucatori si vor veni alti 4-5 jucatori. Teixeira si Junior Morais sunt primii care vor veni, asta pe langa Alibec. Discutam si cu Budescu. E posibil sa mai vina Szukala si Rusescu. Negociem. E posibil sa iau si vreo patru de la Gica, iau chiar si zece daca e nevoie", a declarat Becali la postul sport.ro
 
Szukala si Rusescu, imprumut!
 
Recenta intalnire dintre Steaua si Osmanlispor, clubul la care sunt legitimati cei doi, pare ca a consolidat optiunea imprumutului acestora la formatia ros-albastra.
 
"De Rusescu avem mare nevoie. El e un liant intre fundasi si atacanti. Va veni imprumut el si cu Szukala. Turcii dau o parte, iar noi alta parte din bani", a mai spus Becali.
 
Gnohere, in asteptare
 
Patronul stelist a refuzat sa mai vorbeasca despre venirea lui Harlem Gnohere de la Dinamo pana cand jucatorul nu va intra in ultimele sase luni de contract.



Becali anunta cine vine si cine pleaca de la Steaua: "Iau chiar si zece jucatori daca trebuie"