FCSB

Becali despre numirea lui Edi Iordanescu: "Am obosit, el va fi patronul echipei". Acesta anunta inceputul dictaturii militare in mandatul lui Edi Iordanescu

Dupa ce l-a anuntat pe Edi Iordanescu la FCSB, Gigi Becali a spus marti seara ca intelegerea nu a fost inca parafata oficial.

“Am aflat ca n-a semnat, desi credeam ca a semnat. I-am spus lui Vali Argaseala sa puna in contract tot ce cere el.

“Daca el asa vrea, pe mine ma intereseaza ce vrea el? Ma intereseaza sa scap eu, poate aveti si voi dreptate. Cand 100 de oameni iti spun ca esti beat…Pentru ce sa fiu eu incapatanat, poate gresesc.

“Ia sa scap eu, toata ziua la televizor. Ce sa caut la televizor la 64 de ani? Nimeni nu vorbeste ca mine toata ziua la televizor.

“Mai jos de atat nu se poate, adica sa te bata Rapidul din Divizia B. De asta am si luat hotararea asta”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Acesta a mai spus ca va merge in cantonament pentru a avea o discutie cu jucatorii.

“Ma duc sa le spun uitati-ma ca exist. Eu nu mai exist pentru voi. Aveti aici un general, gata incepe dictatura militara”, a mai spus Becali.

Conditie pentru Edi Iordanescu

"Nu i-am pus nicio clauza. Face doar ce vrea el. Singura conditie e sa-mi valorifice jucatorii tineri. Se descurca el cum face. Ce clauze sa pun? Am intrat in asta cu dragoste", a mai declarat Becali.

Daca intelegerea va fi reziliata unilateral patronul FCSB trebuie sa-i plateasca lui Edi Iordanescu 500.000 de euro.

Edi Iordanescu va avea salariul pe care l-a avut si la CFR Cluj.

"Sa va spuna el daca vrea", a spus Becali.



Becali despre numirea lui Edi Iordanescu: "Am obosit, el va fi patronul echipei". Acesta anunta inceputul dictaturii militare in mandatul lui Edi Iordanescu