FCSB

Becali abia asteapta sa scape de Reghecampf

Laurentiu Reghecampf nu mai este dorit la Steaua, oricat pare de bizar acest lucru. De aceea, Reghe doreste sa se razbune si sa dezintegreze echipa.

Reghe nu mai face parte din strategia "low-cost" a lui Gigi Becali. Are un salariu de aproape 500.000 de euro pe an, prea mult pentru Becali, care vrea sa stranga banii la ciorap atata timp cat este inchis.

Despre asta se vorbeste in lumea fotbalului. Becali priveste acum plecarea lui Reghe ca pe o oportunitate atat de a scapa de o povara financiara, cat si de a primi un sprijin finciar neasteptat din incasarea clauzei acestuia.

[news-107194]

Deja Becali a adunat restante financiare catre Reghecampf de peste 500.000 de euro si spera sa scape de ele, daca tehnicianul va semna cu Al Hilal iar clubul arab va plati clauza de reziliere de 1 milion de dolari pe care o are Reghe la Steaua. Daca nu vor plati arabii clauza, Reghecampf o va achita chiar el doar sa plece, fiind orbit de soarele desertului care ii ofera 5 milioane de dolari pe an (cel putin din vorbele aruncate de unii in presa, mai mult sau mai putin la comanda).

De aici si presiunile lui Reghecampf? Nu poate fi trecut cu vederea faptul ca Becali afla la inchisoare despre o dezintegrare a Stelei, produsa chiar de actualul tehnician. Becali a aflat din presa (mai mult sau mai putin la comanda) ca Reghe pleaca alaturi de preparatorul fizic - omul cheie al echipei - dar si de inca trei jucatori. "Bun, vrei sa scapi de mine, dar da-mi banii si ma razbun si eu daca e pe de astea". Cam asta ar fi mesajul.

[news-107160]

Becali cauta la acest moment un antrenor ieftin, un antrenor care sa nu mai aiba bonusuri mari asa cum avea Reghe, si cauta de asemenea jucatori liberi sau ieftini. Acest lucru ii va permite sa stranga banii pe care ii va incasa de la UEFA pentru Liga Campionilor si sa ii tina pentru el, fara sa ii mai investeasca la Steaua.



Becali abia asteapta sa scape de Reghecampf