FCSB

Becali a pus ochii pe un fundas legitimat in Premier League

Problemele din apararea echipei FCSB il determina pe Gigi Becali sa caute cu disperare o solutie.

Iar un posibil raspuns la durerile de cap ale latifundiarului din Pipera cand vine vorba de compartimentul defensiv ar putea fi Alexandru Pascanu.

Internationalul de tineret este legitimat in prezent la Leicester City, iar din vara ar urma sa devina liber de contract, insa Becali ar incerca si varianta unui imprumut pentru lunile ramase din actualul campionat.

"Acum dau ordin sa se faca asta, sa incercam sa-l luam chiar de acum. Daca se poate sa-l imprumutam. El e liber din vara si o sa-l luam", a spus Becali la postul Pro x.

Pascanu are 20 ani si este crescut la academia celor de la Leicester City, unde in prezent evolueaza pentru echipa sub 23 de ani. Pascanu a adunat 13 selectii in nationala de tineret a Romaniei calificata la Campionatul European din acest an.

Patronul de la FCSB a anuntat ca tot in vara va achizitiona si un portar care sa-l inlocuiasca pe Cristi Balgradean.

"O sa luam portar, dar va veni de la vara. De Balgradean mi-au zis sa nu-l pedepsim acum. Sa faca ce vor le-am zis", a mai declarat Becali.

Balgradean a gresit grav la golul egalizator marcat de Dunarea Calarasi in partida cu FCSB din etapa a 22-a. Un gol care a costat-o pe FCSB doua puncte, dar la fel de adevarat este si ca acelasi Balgradean a salvat punctul obtinut de echipa sa printr-o interventie decisiva la un duel unu contra unu cu Mediop in finalul primei reprize.



Becali a pus ochii pe un fundas legitimat in Premier League