FCSB

Becali a primit mesaj de la Sumudica: "Sa ma salveze el"

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvaluit ca dupa meciul Universitatea Craiova-Astra Giurgiu a primit un mesaj de la Marius Sumudica, antrenorul campioanei Romaniei.

Sumudica n-a ratat momentul sa puncteze ca ramanerea Stelei pe primul loc a fost posibila prin victoria obtinuta de Astra in meciul cu juvetii din Banie.

"Ne-a ajutat aseara si o sa ne ajute si mai tare in playoff. El e un antrenor bun, dar nu va putea veni niciodata la Steaua. Un rapidist infocat nu poate sa vina niciodata la Steaua", a spus Becali la ProTv.

"Mi-a dat mesaj ca iar am ajuns la mana lui. Foarte bine ca am ajuns la mana lui. Sa ma salveze el", a mai spus Becali.

Printr-o ironie la adresa lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, Sumudica s-a oferit sa vina el sa-i antreneze pe stelisti.

"Daca Reghecampf nu poate, ma duc eu sa-i antrenez de doua ori pe saptamana. Poate ii ajuta in vreun fel. Am zis ca nu ma duc niciodata la Steaua, dar daca ajung acolo se umple stadionul cu mine pe banca", a spus Sumudica.

Steaua este al doilea club la care Sumudica se autopropune in aceasta toamna dupa Dinamo. Raspunsul fanilor din Stefan cel Mare a fost auzit de toata lumea, inclusiv de Sumudica, la partida din sferturile Cupei Ligii de la Giurgiu, cand "cainii" l-au injurat de mama focului pe tehnician.



Becali a primit mesaj de la Sumudica: "Sa ma salveze el"