FCSB

Becali a prezentat pe Ipad noul gazon de pe National Arena: "Pana miercuri e gata"

Gigi Becali a venit cu Ipad-ul la conferinta de presa pentru a arata viitorul gazon pe care il va monta pe National Arena. Un charter a plecat special spre Olanda pentru aducerea reprezentantilor firmei care se va ocupa de schimbarea gazonului. In aceasta dimineata, Becali declarase ca nu vrea sa mai schimbe gazonul, dar o intalnire cu Sorin Oprescu l-a facut sa se razgandeasca.
"E ca un nasture la costum. Daca nu e bun, il schimb si cu asta basta. Asa si aici. Gazon! Pai, gazon! Il schimb, da-l naiba! Dar e nevoie de un salvator, de Becali salvatorul. Eu am luat detalii, acum sunt doctor in gazon. Acolo trebuie ventilatii mari, trebuie sa se faca fotosinteza cu infrarosu.

Stiti cum am invatat? Am dat intr-o zi pe Discovery si-am vazut ca aia schimba gazonul si a doua zi joaca. Bai, cum fac, ma, aia? Asa ca i-am pus pe MM si Argaseala sa caute pe Ipad si Internet, sa-mi gaseasca firma sa-mi faca asa ceva. Am vorbit cu cea mai tare firma din Olanda, care a schimbat gazonul pe Bernabeu, pe Amsterdam Arena. Mi-a zis ca-i trebuie cateva zile, dar pe mine ma cheama Becali si cand fac ceva, fac. N-avea zbor spre Romania si ce am facut? Am trimis  charter, sa vina oamenii sa schimbe gazonul. La ora 1 noaptea vin aici sa vada gazonul si ne apucam de treaba", a spus Gigi Becali.

Dupa ce a terminat introducerea, Becali s-a ridicat si a prezentat pe Ipad un model asemanator cu cel al gazonului care va fi montat pe national Arena.

"Ma costa 200 de mii de euro plus inca 20 de mii de euro avionul. A zis ca sunt portiuni de doi metri si jumatate latime si grosime 5 centimetri. Cel actual era doar de 1 metru si jumatate latime si 3 centimetri latime. Plus ca actualul gazon are si o plasa ca sa nu se mai rupa. Asa ca dormiti linistiti, Becali e salvatorul si lucreaza pentru voi", a precizat Becali.

Finantatorul ros-albastrilor a explicat motivul pentru care este interesat sa schimbe gazonul intr-un timp record.

"Fac acest lucru pentru fanii Stelei si pentru 'ti', ca si ei joaca acolo. George Copos a promis ca pune bani, dar el e 'ti' si poate nu se tine de cuvant", a mentionat el.

Onlinesport


Becali a prezentat pe Ipad noul gazon de pe National Arena: "Pana miercuri e gata"