FCSB

Balasa incantat sa joace la Steaua

Fundasul Mihai Balasa se arata incantat de posibilitatea de a evolua pentru Steaua si a raspuns afirmativ ofertei din partea vicecampioanei Romaniei.

"Astept si eu sa vad ce se intampla. As vrea sa se realizeze cat mai repede, sa merg in cantonament cu ei, sa cunosc colegii si ideile domnului Reghecampf. Mie imi place sa joc atat fundas central, cat si pe dreapta, n-am o preferinta", a spus Mihai Balasa la Digi Sport.

Jucatorul a mai spus ca nu se teme de reactiile patronului stelist.

"Nu ma tem, pentru ca stiu ce pot. Vreau sa ajung la Steaua, pentru ca altfel nu-mi dadeam acordul sa ducem discutiile mai departe. Eu mai vin, ma antrenez, fac tot ce depinde de mine pentru a fi titular, apoi totul depinde de domnul antrenor", a mai spus Balasa.

Tatal jucatorului e favorabil transferului

“Sper sa se realizeze acest transfer. I-am spus ca Steaua nu se refuza. Vrea sa fie campion cu Steaua si sa ajunga la echipa nationala. Si-a dat acordul pentru a veni la Steaua, de acum e treaba impresarilor”, a declarat Cristi Balasa, tatal jucatorului de 21 ani, anunta Digi Sport.

Citește și... Trei fundasi aproape de Steaua. "Unul e ca si facut"

Balasa joaca in prezent pentru Trapani, echipa din Serie B italiana, dar apartine de drept de AS Roma.

“Sper ca Reghecampf sa aiba ochi buni si sa-l puna pe un post pe care sa dea randament. Am mare incredere ca se va adapta repede si ca Reghecampf il va folosi unde trebuie”, a adaugat tatal lui Mihai Balasa.



Balasa incantat sa joace la Steaua